Tietoa

Tervetuloa VOCITON sivustolle!

Tälle sivustolle on kerätty tuotteita, jotka saattavat auttaa KEMIKAALIYLIHERKKIÄ sekä HAJUSTEYLIHERKKIÄ hygieniassa sekä rakentamisessa että korjaamisessa! Tottakai suosittelemme näitä tuotteita myös kaikille, jotka eivät halua vaarantaa omaa tai muitten terveyttä turhilla kemikaaleilla…

Sivuston laatimisen lähtökohtana oli ja on oma kemikaaliherkkyys ja olemme pyrkineet kokoamaan tänne tuotteita, joita ei ole saatavana edes Euroopassa, saatikka Suomessa. Aloitamme ensin Yhdysvaltalaisen AFM yrityksen tuotteilla. He ovat kehittäneet tuotteitaan kemikaaliyliherkille jo 27 vuotta ja monet tuotteet sopivat myös hajusteyliherkille. Pyrimme lisäämään tuotteita sitä mukaa kun löydämme niitä myös muilta valmistajilta. Seuraavana saattaa olla VOC-vapaa laminaatti, koska lattiapinnoitteet (varsinkin monet laminaatit) ovat haitallisia kamikaaliyliherkille!

Varsinainen verkkokauppa ei ole vielä auki, mutta pyrimme avaamaan sen vuoden 2014 lopussa.

Koska nämä tuotteet on suunnattu lähinnä erikoisryhmille ja yritämme saada tuonnin käyntiin sujuvasti, niin pyytäisin kaikkia tuotteista kiinnostuneita ottamaan ensin yhteyttä sähköpostilla, niin pyrimme kartoittamaan eri tuoteryhmien tarpeen!

info@vociton.fi

AFM_chart

Vastaa